Panama-paperit: voitto vero-oikeudenmukaisuudelle!

Skandaalit ovat seuranneet toisiaan: LuxLeaks, Panama-paperit ja Paratiisin paperit osoittavat, että kansainvälinen järjestelmä on korruptoitunut ja epäreilu. Järjestelmä mahdollistaa monikansallisten suuryritysten ja maailman rikkaimpien laaja-alaisen verovälttelyn, kun tavalliset kansalaiset huolehtivat verovastuustaan. Vuosittain jopa 200 miljardia euroa verotuloja katoaa veroparatiiseihin. Järjestelmää on muutettava!

12. joulukuuta on loistava tilaisuus taistella rahanpesua ja verovälttelyä vastaan: Euroopan parlamentissa äänestetään Panaman papererit -mietinnöstä. Mietinnössä listataan lukuisia konkreettisia ehdotuksia, joilla estää rahanpesua ja verovälttelyä, ja vaaditaan EU-instituutioita ja jäsenmaita toimiin. Vihreät/Euroopan vapaa allianssi –ryhmä on taistellut mahdollisimman tiukkojen verovälttelylinjausten puolesta.

Konservatiiviset voimat Euroopan parlamentissa yrittävät kaikin keinoin vesittää mietinnön, ja suojella monikansallisten yritysten intressejä – laittaen näin niiden edun yleisen edun edelle.

Auta meitä tekemään Panaman papereiden mietinnöstä vero-oikeudenmukaisuuden voitto: twiittaa kotimaasi mepeille ja pyydä heitä äänestämään vahvan mietinnön puolesta. Yhdessä pystymme muutokseen!

Laden...

monikansallisten suuryritysten edut

0

ihmisten etu / yleinen etu

51

  • Vihreät/Euroopan vapaa allianssi

ei ole päättänyt

83